– Jeg gleder meg til å gå på jobb!

Elias Bendiksen (21) har takket ja til fast stilling som tømrer hos Harstadmester1.

– På ungdomsskolen begynte jeg å tenke på hva jeg egentlig ville utdanne meg til. En tanke om å bli tømrer ramlet inn i hodet på meg. Det virket som en artig jobb også tenkte jeg at det er jo bare å prøve å se, sier han og smiler.

Tok en sjanse

Både under og etter endt lærlingtid, jobbet Elias deltid på Monter. Her kan kom han i prat med Johnny og Mikael, som er ansatte i Harstadmester1 og Harstadtekker1.

– Jeg spurte om de hadde behov for en tømrer på laget sitt. De var positive og sa at jeg kunne prøve å sende en åpen søknad med CV til Mathias. Det tok ikke lang tid før Mathias ringte og spurte om jeg ville komme inn til en samtale. Også fikk jeg tilbud om jobb, sier han.

Av og til må man ta en sjanse og i dette tilfellet var det full klaff for Elias.

– Jeg har kommet godt inn i teamet. Jeg trives godt og jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb, sier han.

Alltid plass til flinke folk

Mathias Kildal, daglig leder i Harstadmester1, er svært fornøyd med å få Elias med på laget.

– Da jeg fikk snakke med Elias kom det fort fram at han er en person som passer godt til i teamet vårt. Han har gode holdninger og verdier som gjør at han passer godt sammen med oss andre i teamet, sier Kildal og forteller at han mer enn gjerne ville ha han med i teamet.

– Han er riktignok ung og mangler den tunge erfaringen. Men vi har alle vært ferske i faget og vi vil mer enn gjerne gi Elias de utfordringene og hjelpen han trenger for å bli en skikkelig god fagmann, sier Kildal.

Elias har vært i Harstadmester1 i halvannen måned, men har allerede vært med på flere prosjekt. Det positive førsteinntrykket har vedvart.

– Det er tydelig at Elias har den samme lidenskapen for faget som oss andre her i selskapet. Han er veldig søkende som person, og ønsker alltid å lære enda mer. Han ønsker tilbakemeldinger og responderer positivt på dette. I tillegg er han veldig positiv, smilende og glad person. Han bringer med andre ord mye fint med seg inn i teamet vårt og vi er veldig glade for å ha han med på laget, sier Kildal.

Både Harstadmester1 og Harstadtekker1 er alltid på utkikk etter gode fagfolk. Er du eller noen du kjenner på jakt etter jobb, kan det være lurt å gjøre som Elias. Ta en sjans og send oss en åpen søknad med cv.
Klikk her for mer info om karrieremuligheter hos oss.