Om oss

Vi bygger akkurat slik det skal være

Etter mange år i bransjen, bestemte vi oss i 2019 for å danne vårt eget firma. Harstadmester1 er et selvstendig selskap i HM1-konsernet.

Vårt ønske og mål er å være en lokaleid bedrift hvor vi bygger like mye med hjertet som med hendene våre. Enten det er små eller store prosjekter for private eller næring, vi tar alltid med oss lidenskapen for håndverket inn i alle våre prosjekter.

Med vår lidenskap for faget vil du som kunde alltid kunne forvente at vi finner de gode løsningene for deg og ditt prosjekt. Vi leverer som avtalt og vi legger vår ære i å alltid levere kvalitet. Det er nemlig slik det skal være.

Skreddersydde ferdighus

Vi er stolt leverandør for Vestlandshus, som har ferdighus i både moderne, tradisjonell og nordisk stil. I tillegg leverer Vestlandshus også flere typer spennende hytter i ulike modeller og størrelser.

Selv om tegningene fra Vestlandshus er tegnet, er dette et utgangspunkt for hva som er mulig i de ulike boligene. Har du andre ønsker og behov, hjelper vi deg gjerne med å tegne om plantegningene og finne løsninger som passer dine behov helt perfekt.