Vi søker tømrer til vårt team

I 2019 startet vi opp vårt eget firma, Harstadmester1 og i 2021 utvidet med å starte opp eget tekkerfirma, Harstadtekker1.

Vi er kanskje en ung bedrift, men med oss i bagasjen har vi mange års erfaring. Vi er en bedrift som vet hvor vi skal og har en god plan for hvordan vi skal nå målet vårt.

Våre hjerter slår for byen og regionen vår. Derfor er vi og kommer til å være en lokaleid bedrift. Å utvikle regionen for kommende generasjoner betyr mye for oss.

Hva kan du forvente av din nye arbeidsplass?

På samme måte som vi har høye forventninger til våre kolleger, skal også du ha høye forventninger til oss som arbeidsgiver. Vi mener åpenhet om forventninger, kommunikasjon og engasjement er en viktig del av utviklingsprosess.

Når du starter hos oss, kan du forvente å bli møtt av et inkluderende team. Du får kolleger som er utrolig dyktige i sitt fag. Men du får også kolleger og venner som har et godt glimt i øyet og løstsittende, smittende latter.

Vi er et firma i vekst med en ledelse som har ambisjoner for selskapet. Du kan derfor forvente deg mange spennende små og store oppdrag i regionen. Vi ønsker ikke bare at bedriften vår skal vokse, vi ønsker også at våre kolleger skal få muligheten til å utvikle seg. Derfor kan du forvente å få delta på spennende kurs som hever kompetansen din for faget ditt. Har du et klart mål for din karriere, kan vi hjelpe deg å klatre på karrierestigen slik at du er nærmere målet ditt.

Hva krever vi av vår nye kollega?

For å kunne utføre jobben som tømrer må du ha et fagbrev eller kunne vise til erfaring som kan kompensere for fagbrevet. For å reise mellom de ulike prosjektene våre, er vi avhengig at alle våre kolleger har førerkort klasse B.

Teamet vårt består i dag av flere nasjonaliteter. Men snakker du norsk eller engelsk, kan vi kommunisere godt sammen.

Egenskaper som beskriver teamet ditt:

  • Vi er selvgående på arbeidsplassen
  • Vi har en lidenskap for yrket vårt og har en skikkelig stå på-vilje.
  • Vi har godt humør og er gledesspredere for våre kolleger og kunder
  • Vi er serviceinnstilte og løsningsorientert

Er dette egenskaper som beskriver deg, vil du nok passe perfekt inn i teamet vårt.

Vi er opptatt av en god balanse i bedriften vår, derfor oppfordrer vi særlig kvinner til å søke på stillingen.

Dersom du har spørsmål til stillingen, om bedriften eller noe annet. Ta gjerne en telefon til oss og en uformell prat. Vi håper vi hører fra nettopp deg!