Takk for et fantastisk år!

Julen står for døren og vi i Harstadmester1 og Harstadtekker1 er snart klare for å henge opp julestrømpen og vente på at juleroen senker seg. Men først vil vi ta et øyeblikk og reflektere over året som har vært.

– Det har nemlig vært et innholdsrikt år for oss. Den største endringen vi har gjort i år er å skille ut Harstadtekker1 fra Harstadmester1 – og med det ble vi to selskaper under Harstadmester1-paraplyen. Å gjøre dette grepet vil selvsagt slå ut for regnskapstallene til Harstadmester1. Men samtidig var dette et nødvendig grep for å kunne rigge oss enda bedre for årene som kommer, forteller Mathias Kildal, daglig leder i Harstadmester1.

Mange store og små prosjekter

Både for Harstadmester1 og Harstadtekker1 har 2023 vært et år med mange store og små oppdrag.   

– Men ett av de som har gjort størst inntrykk i år, er jobben vi gjorde med å tekke taket på Kulturhuset. Det var både det største og mest spesielle prosjektet vi hadde ettersom vi skulle tilpasse jobbingen ut fra aktiviteten i Kulturhuset. Men med godt samarbeid og ekstremt god dialog, løste vi dette på en veldig god måte. Ikke minst vil nok huseier merke at bygget er mer energieffektivt, som igjen vil vise seg både på forbruk og strømregninga, sier Håvard Kildal, daglig leder i Harstadtekker1.

Les også: Harstadtekker1 holder en trygg hånd over kulturlivet i Harstad

– I Harstadmester1 har akkurat hatt oppstart på å gjøre om den gamle squashhallen på Landsåshallen til blant annet et gamingrom for ungdom. Det er utrolig kult å være med på prosjekter hvor vi får være med på å utvikle byen vår og skape bolyst, forteller Mathias.

Les også: Dette blir en flott plass for ungdommene i Harstad

Ser lyst mot 2024

Med gode ordrebøker og gode team, ser de to daglig lederne positivt på året som kommer. Strategisk vil de bruke litt tid i 2024 på å rigge seg strategisk mot fremtiden. Og selv om de akkurat nå er litt hemmelighetsfulle, lover de å komme med spennende nyheter og nye tjenester for selskapene i løpet av kort tid.

– I år har vi vært så heldige å få flere nye gode kolleger i teamet vårt. Og de har blitt godt integrert og styrker teamet vårt. Vi vil også være på aktiv jakt etter gode tømrere og tekkere som kan komplimentere teamet vårt i året som kommer. Vi har mange spennende og store prosjekter vi vet kommer, forteller Mathias.

– For Harstadtekker1 har vi blant annet tekking på det nye helsehuset i Harstad. Det blir en stor og morsom jobb for oss. Det er jo også ekstra artig å være på prosjekter som er så viktig for lokalsamfunnet som det Helsehuset kommer til å bli, forteller Håvard.

Men før kalenderen vippes over til nytt år, skal julefreden senke seg også hos Harstadmester1 og Harstadtekker1.

– Vi ønsker derfor våre kolleger, samarbeidspartnere og alle som følger oss i sosiale medier en riktig god jul. Vi håper dere finner tid til å roe ned og ha en bekymringsfri og minnerik julefeiring. Riktig god jul og ha et helt fantastisk 2024, avslutter Mathias og Håvard.