Utvider teamet med to nye kolleger

I Harstadtekker1 har vi i høst fått to nye kolleger. Hils på våre nye taktekkere; Jarek Kalinowski Ignacy og Thomas Borkowski.

Jarek (39 år) og Thomas (51) kommer begge fra Polen, men har arbeidet som taktekkere i Norge i mange år. Nå har de takket ja til å fortsette sin taktekkerkarriere i Harstadtekker1.

– Vi er faktisk fra samme by i Polen og har adresse bare halvannen kilometer fra hverandre. Men det var ikke før vi kom til Norge at vi møttes og ble kjent. Nå er vi gode kompiser, forteller Jarek.

De trives begge godt i Norge – både på jobb og fritiden.

– Når jeg ikke jobber, er jeg glad i å fiske. Jeg er særlig glad i torsk, og heldigvis for meg så får jeg mye torsk når jeg fisker, forteller Thomas.

– Jeg er glad i å sykle, gå tur i fjellet og se på den flotte utsikten. Men til tross for at jeg har vært mange år i Norge, så føler jeg meg fortsatt ikke trygg på å gå på ski, sier Jarek og ler.

– Jeg trives veldig godt her, men må innrømme at jeg trives best på sommeren, sier Jarek.

Økt arbeidsmengde

Håvard Kildal, daglig leder i Harstadtekker1 er glad for å ha fått Jarek og Thomas som sine nye kolleger.

– De er begge veldig dyktige og selvstendige i jobben. Jeg er trygg på at de blir å levere kvalitet i alle prosjektene de jobber med, sier han og forteller at de to allerede er godt i gang med prosjekter for bedriften.

For Harstadtekker1 har det vært viktig å få på plass flere kolleger i teamet.  

– I Harstadtekker1 er vi nå i den posisjonen at vi får flere oppdrag. Vi har derfor behov for å få flere kolleger på plass for å håndtere den økende arbeidsmengden. Med Thomas og Jarek på plass er vi på vei, men vi er stadig på jakt etter flere kolleger.

Er du utdannet eller har erfaring som taktekker, da kan er det kanskje deg Håvard er på utkikk etter?
Klikk her kan du lese mer om karrieremulighetene dine hos Harstadtekker1.